Naj dežujejo Blagoslovi

 

Nekomu predstavljajo sanjsko destinacijo za dopust. Nekomu nedosegljiv kraj na Zemlji, ki bi ga želel nekoč obiskati. In spet drugemu kraj za raziskovanje nečesa novega in nepoznanega.
Hawaii so se zapisali globoko v mojem srcu, kot verjetno mnogim, ki so jih imeli možnost vsaj enkrat obiskati. Avantura se je pričela s spontano odločitvijo, da se nagradim s potovanjem v neznano, po razmeroma napornem obdobju.. in danes vem, da je tistih nekaj klikov za nakup letalske karte bila v resnici skrbno načrtovana izkušnja, ki jo bom enkrat v življenju imela možnost doživeti.
Hawaii niso samo božanska destinacija za oddih, so mnogo več zaradi vsega kar so. Še po dobrih dveh letih jih na trenutke doživljam, kot da sem se vrnila včeraj in to lahko povzorčijo le izkušnje, ki se nas dotaknejo do globine vseh delčkov lastne duše.
Hawaii podpirajo srčnost, brutalno iskrenost in te srečujejo z izkušnjami ob katerih dojameš, da ni druge izbire kot da zaupaš procesu življenja, ki te vedno znova ponese točno tja, kjer je zate najbolje, da v danem trenutku si. Narava seva lepoto vseh mogočih dimenzij, ljudje pa so naravni učitelji spoštovanja do vsega kar je.. in na koncu tisto kar je moje srce zares predramilo, so tam delfini. Senzitivna bitja modrosti, ki se jim lahko pridružiš v oceanu, le s svojo prisotnostjo v vsakomur prebudijo radost, ki je tako zelo močna ,da jo je presneto težko opisati le z nekaj besedami.. Zato se ne bom trudila z besedami, želim pa prav vsakomur, da bi imel možnost vsaj enkrat v življenju to doživeti!
Ena izmed možnosti je tudi potovanje s Tadejo Borštnar, ki je dve leti živela na enem izmed otokov..
Hawaii govorijo jezik srca. In to je vsa skrivnost v lepoti bivanja.
Aloha Nui Loa. E Komo Mai.
Naj dežujejo blagoslovi. ?

Natalija Adamič